top of page
camper haven

Réponses à toutes vos questions

 • Wat zijn de ophaaltijden voor de voertuigen?
  De camper kan worden opgehaald vanaf 15:00. Wanneer je avontuur ten einde is, moet deze teruggebracht worden voor 11:00.
 • Wat zijn de voorwaarden om een camper te mogen huren?
  De bestuurder dient minstens 3 jaar in het bezit te zijn van een in België geldig rijbewijs B en tevens de laatste 5 jaar niet uit het recht tot sturen te zijn ontzet. Alsook dient de bestuurder minstens 25 jaar oud te zijn.
 • Wanneer ligt mijn reservatie vast?
  De reservatie is pas definitief na ontvangst van een voorschot van 50 % van de totale huurprijs, te voldoen binnen de 8 dagen na ondertekening van de huurovereenkomst. De betaling gebeurt cash of via overschrijving. Het resterende saldo dient betaald te zijn uiterlijk 3 weken voor de aanvang van de huurperiode. Bij gebreke hieraan, heeft de verhuurder het recht de gereserveerde periode opnieuw te verhuren, zonder dat dit enig recht geeft op de teruggave van het betaalde voorschot aan de huurder.
 • Ben ik verzekerd wanneer ik met de camper reis?
  Uiteraard. De gehuurde camper is gedekt door een full-omniumverzekering. Volledige omnium omvat de dekkingen eigen schade, brand, diefstal, en glasbraak. Er is een vrijstelling bij eigen schade van 1400€ (=de waarborg). Verder is ook reisbijstand voorzien bij ongeval of pech.
 • Zijn huisdieren toegelaten in de camper?
  Neen.
bottom of page